Αξιοποιήστε καλύτερα τα δεδομένα του SOLIDWORKS® συνδέοντας τα με τα Design Tools του 3DEXPERIENCE® Works

Διαχειριστείτε κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδιασμού μειώνοντας παράλληλα το κόστος υποδομής σε IT

Το 3DEXPERIENCE Works σας παρέχει ισχυρές εφαρμογές σχεδίασης που βασίζονται στο cloud και επιτρέπουν τη δημιουργικότητα οποτεδήποτε, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή.

Τα εργαλεία σχεδιασμού του 3DEXPERIENCE Works βοηθούν την βελτιστοποίηση της διαδικασία ανάπτυξης του προϊόντος σας. Ακόμα, οι ομάδες σχεδιασμού μπορούν να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά με απρόσκοπτη σύνδεση στο SOLIDWORKS.

Παρακάτω παρουσιάζονται μόνο μερικοί τρόποι που τα εργαλεία σχεδιασμού του 3DEXPERIENCE Works, συμπεριλαμβανομένων των 3D Creator, 3D Sculptor, και 3D Pattern Shape Creator, μπορούν να ενισχύσουν τη ροή εργασίας σας:

  • Απλοποιήστε και επιταχύνετε το σχεδιασμό εργονομικών ή στιλιζαρισμένων σχημάτων με Sub-D μοντελοποίηση
  • Διαχειριστείτε τα δεδομένα και τα έγγραφα σχεδίασης σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον στο cloud
  • Αυτοματοποιείστε επαναλαμβανόμενες εργασίες σχεδιασμού με την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Είστε έτοιμοι να απλοποιήσετε τις επικοινωνίες και τη ροή εργασιών σας ενώνοντας την ομάδα σας σε μια κοινή πλατφόρμα; Με το αυξανόμενο portfolio εφαρμογών και την ασφαλή τεχνολογία cloud, το 3DEXPERIENCE Works portfolio σας επιτρέπει να διαχειριστείτε κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδιασμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ EBOOK για να δείτε πώς το 3DEXPERIENCE Works σας επιτρέπει να δημιουργήσετε καινοτόμα σχέδια γρηγορότερα από οπουδήποτε με μόνο μια σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Αφήστε μια απάντηση