ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ 3DEXPERIENCE World 2022
3DEXPERIENCE WORLD 2022

ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ 3DEXPERIENCE World 2022

Αγαπητοί χρήστες και φίλοι του SOLIDWORKS,

Το 3DEXPERIENCE World 2022, λόγω της εξέλιξης της πανδημία στην Αμερική, ανακοινώθηκε πως θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου μέσω του διαδικτύου.

Πλέον δίνεται η δυνατότητα σε όλους του συμμετέχοντες να έχουν πρόσβαση σε κάποιες δωρεάν εξετάσεις για μια περίοδο 4 ημερών. Πιο συγκεκριμένα, η πρόσβαση στις εξετάσεις ανοίγει στις 14 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:00 EST και κλείνει στις 18 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:59 EST.

Για κάθε εξέταση που επιλέγετε πρέπει να πληρείτε κάποιες προυποθέσεις ανάλογα με τον τύπο εγγραφή σας. Κάντε click ΕΔΩ για να δείτε τον πίνακα εξετάσεων πιστοποίησης 2022 και να μάθετε ποιες εξετάσεις μπορείτε να δώσετε δωρεάν.

Για την κατηγορία DESKTOP Exams, κάθε συμμετέχων μπορεί να επιλέξει μέχρι 2 εξετάσεις της προτίμησης του ενώ για την κατηγορία 3DEXPERIENCE Exams, κάθε συμμετέχων μπορεί να προσπαθήσει μέχρι 6 εξετάσεις της επιλογής του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Ο λογαριασμός Virtual Tester που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά πρέπει να συμφωνεί με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται για την εγγραφή σας στο 3DEXPERIENCE World 2022. Η αλλαγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας κατά την περίοδο πρόσβασης (14-18 Φεβρουαρίου) θα ακυρώσει την πρόσβασή σας σε αυτήν την προσφορά.

Πληροφορίες που υποδεικνύουν το επίπεδο στο οποίο έχετε πρόσβαση θα σας σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 (ημέρα έναρξης της προσφοράς).

Όταν είστε έτοιμοι να αρχίσετε τις εξετάσεις, παρακαλούμε να κατεβάσετε το TesterPRO Client από αυτό το site, στη συνέχεια, είτε συνδεθείτε, ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό που είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσετε την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στο 3DEXPERIENCE World 2022, όπως σημειώνεται παραπάνω.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ VOUCHER ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μόλις συνδεθείτε στον tester client θα δείτε ότι έχετε πρόσβαση στις εξετάσεις που δικαιούστε. Κάντε κλικ στην εξέταση για να την ξεκινήσετε και ο client θα τα χειριστεί όλα για σας.

Μάθετε Περισσότερα ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση