Τι να περιμένετε από το 3DEXPERIENCE WORLD 2022

Τι να περιμένετε από το 3DEXPERIENCE WORLD 2022

Επεκτείνετε την SOLIDWORKS εμπειρία σας στις 6 – 9 Φεβρουαρίου του 2022

Μάθετε, εμπλακείτε και συνδεθείτε με τους συναδέλφους σας και τους ειδικούς του SOLIDWORKS

Το 3DEXPERIENCE World 2022 δίνει την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους και τους εμπειρογνώμονες του SOLIDWORKS να σμίξουν και να μάθουν, να συμμετάσχουν και να εμπνευστούν ο ένας από τον άλλο σε αυτό το ετήσιο event.

Με την εγγραφή σας θα έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα:

  • Dassault Systèmes Booth – ενώνει το SOLIDWORKS και αδελφικά του brand σε μια ολοκληρωμένη λύση σχεδιασμού-κατασκευής.
  • Sponsors Hub – αποκτήστε πρόσβαση στο ευρύ φάσμα των χορηγών και συνεργατών της Dassault Systemes για να μάθετε πώς μπορούν να επεκτείνουν την εμπειρία σας στο SOLIDWORKS.
  • SOLIDWORKS Live Studio – συντονιστείτε ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια των συνεδριακών ωρών στο 3DEXPERIENCE World.
  • Makers Zone – απολαύστε την ενέργεια των παθιασμένων κατασκευαστών από όλο τον κόσμο.
  • 3EXPERIENCE Theater – ανακαλύψτε πώς οι πάροχοι καινοτόμων τεχνολογιών, οι πιστοποιημένοι από την SOLIDWORKS συνεργάτες και οι πελάτες του SOLIDWORKS μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα και την επιτυχία τους.
  • EDU Zone – που διαθέτει φοιτητές και οργανισμούς από όλο τον κόσμο.
  • Shop Floor – που θα παρουσιάσει προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής.

Ακόμα, το Model Mania θα εξακολουθεί να είναι το μέρος για να παρουσιάσετε τα ταλέντα σας στην ευρύτερη κοινότητα του SOLIDWORKS. Το Model Mania σας προσφέρει πολλές προκλήσεις χρησιμοποιώντας είτε το SOLIDWORKS Desktop είτε τις εφαρμογές 3DEXPERIENCE CAD. Επιδείξτε τις ικανότητές σας στην μοντελοποίηση – εγγραφείτε για να συμμετάσχετε σήμερα!

Είτε παρακολουθείτε το 3DEXPERIENCE WORLD για 1η φορά είτε έχετε συμμετάσχει ξανά μπορείτε να πάτε στο SOLIDWORKS Info & News Community για να επανεξετάσετε μερικές από τις πιο δημοφιλείς συνεδρίες από πέρυσι. Δεδομένου ότι η εκδήλωση προσφέρεται τόσο από κοντά όσο και εικονικά, παρακαλούμε να ενθαρρύνετε ολόκληρη την ομάδα σας να επωφεληθεί από αυτήν τη μοναδική ευκαιρία.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση