Εκσυγχρονίστε τη διαδικασία αναθεώρησης και έγκρισης 3D με την εφαρμογή σύγκρισης (Compare app) της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE®

Βρείτε γρήγορα τις διαφορές μεταξύ των σχεδίων σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σύγκρισης (Compare app) της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE®

Η εφαρμογή σύγκρισης (Compare app), η οποία αποτελεί μέρος του ρόλου Collaborative Industry Innovator στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE, κάνει εύκολη την κατανόηση των αλλαγών στα σχέδια των προϊόντων σας όταν επιχειρεί να εντοπίσει τις διαφορές μεταξύ γεωμετρίας, δομών και ιδιοτήτων των εξαρτημάτων σας. Τα χρωματικά κωδικοποιημένα μοντέλα επικαλύπτονται, καθιστώντας εύκολο να δείτε τις διαφορές και τις ομοιότητες σε 3D.

Με την εφαρμογή σύγκρισης (Compare app), μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  • Να συγκρίνετε δομές και γεωμετρίες μεταξύ διαφορετικών προϊόντων ή διαφορετικών αναθεωρήσεων
  • Να εντοπίσετε διαφορές σε μεγάλες δομές
  • Να βρείτε διπλότυπα σχέδια που μπορούν εύκολα να συγκριθούν με τα προηγούμενα
  • Να εντοπίστε συγκεκριμένα στοιχεία γρήγορα σε συγκρίσεις 3D

Εργαστείτε με ασφάλεια από το σπίτι, το γραφείο ή το δρόμο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web και μια σύνδεση στο internet. Απλοποιήστε τη διαδικασία σχεδιασμού και έγκρισης σήμερα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σύγκρισης (Compare app) της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για να μάθετε περισσότερα για το πόσο εύκολο είναι να αξιολογήσετε τις διαφορές σχεδιασμού σε 3D χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σύγκρισης (Compare app).

Αφήστε μια απάντηση