Δείτε έναν απλό τρόπο να διαχειρίζεστε τους κύκλους ζωής των δεδομένων σχεδίασης σας

Η εφαρμογή Collaborative Lifecycle διευκολύνει τη λήψη και τη διαχείριση των καταστάσεων

Η διαχείριση των κύκλων ζωής των προϊόντων από τις πρώτες ιδέες, μέσω του μηχανολογικού σχεδιασμού και της κατασκευής, μέχρι την εξυπηρέτηση και τη διάθεση των παραχθέντων προϊόντων μπορεί να φαίνεται τρομακτική. Οι διαδικασίες ανάπτυξης των προϊόντων είναι το κλειδί για την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέλιξης ενός προϊόντος.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον κύκλο ζωής των δεδομένων σχεδιασμού. Η εφαρμογή Collaborative Lifecycle, η οποία αποτελεί μέρος του ρόλου Collaborative Industry Innovator στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE®, απλοποιεί αυτήν την προσπάθεια επιτρέποντάς σας να αποδεσμεύετε, να αναθεωρείτε, να μετακινείτε και να διαγράφετε δεδομένα απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο web.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Collaborative Lifecycle από το σπίτι, το γραφείο ή ενώ ταξιδεύετε εκτός γραφείου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Η πλατφόρμα 3DEXPERIENCE επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση βάσει αδειών στα μέλη της ομάδας, εξασφαλίζοντας ότι όλοι έχουν πρόσβαση σε δεδομένα σχεδιασμού σε πραγματικό χρόνο όταν τα χρειάζονται.

Τώρα, τα άτομα σε ολόκληρο τον οργανισμό σας μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων και να προσφέρουν πολύτιμο feedback πιο εύκολα και με περισσότερη ασφάλεια από ποτέ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ VIDEO για να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή Collaborative Lifecycle στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE.

Αφήστε μια απάντηση