Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η μεταφορά των δεδομένων σας Cloud

Η νέα αυτή προσέγγιση βελτιώνει τη συνεργασία και μειώνει τα έξοδα επένδυσης σε IT

Σε μια περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης, είναι σημαντικό να μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τα δεδομένα των προϊόντων σας ανεξάρτητα από την τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε.

Η δυνατότητα διαχείρισης των δεδομένων των προϊόντων σας καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους είναι μια δοκιμασμένη τακτική που οι οργανισμοί χρησιμοποιούν για αποτελεσματικότερο σχεδιασμό, κατασκευή και διαχείριση των προϊόντων τους – από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την παράδοση των προϊόντων.

Ενώ το λογισμικό διαχείρισης δεδομένων υπάρχει εδώ και δεκαετίες, οι προμηθευτές παρέχουν τώρα λύσεις διαχείρισης δεδομένων βασισμένες στο cloud για μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία, μειώνοντας παράλληλα το αρχικό κόστος και τις επενδύσεις σε IT υποδομές.

Αυτό το eBook από το Engineering.com εξετάζει προσεκτικά τα πολλά πλεονεκτήματα της υιοθέτησης μιας προσέγγισης βασισμένης στο cloud για τη διαχείριση των δεδομένων των προϊόντων και του κύκλου ζωής τους.

Το eBook καλύπτει:

  • Από πού προήλθε το PLM και πού κατευθύνεται
  • Τα πολλά πλεονεκτήματα του cloud PLM
  • Πώς τα PLM που βασίζονται στο cloud μπορούν να αυξήσουν την ασφάλεια των δεδομένων σας

ΔΙΑΒAΣΤΕ ΤΟ EBOOK για να ανακαλύψετε τα οφέλη της υιοθέτησης μιας προσέγγισης βασισμένης στο cloud για τη διαχείριση των προϊόντων και του κύκλου ζωής των δεδομένων.

Αφήστε μια απάντηση