Δείτε πόσο απλοποιείται η σχεδίαση εξαρτημάτων με το 3D creator

Δημιουργήστε εξαρτήματα με τον εύκολο τρόπο

Η δημιουργία εξαρτημάτων με το 3D Creator στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE® είναι γρήγορη και ευέλικτη. Αυτή η πλούσια σε δυνατότητες, παραμετρική εφαρμογή σχεδίασης τρέχει από το εσωτερικό ενός web browser, έτσι είστε ελεύθεροι να εργαστείτε από οποιαδήποτε τοποθεσία-σπίτι, γραφείο, ή  ακόμη και από το δρόμο.

Το 3D Creator προσφέρει στους χρήστες:

  • Ενιαίο περιβάλλον μοντελοποίησης – Δεν περιορίζεστε πλέον από την εργασία με εξαρτήματα ή συναρμολογήματα. Αντίθετα, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε αμέσως, δημιουργώντας τα σκίτσα και τα χαρακτηριστικά που ορίζουν το σχέδιό σας μέσα σε μια συνεδρία.
  • Εύκολη συνεργασία με την ομάδα αλλά και με τους συνεργάτες σας – Το λογισμικό λειτουργεί στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE®, διευκολύνοντας την επικοινωνία και την κοινή χρήση σχεδίων με τα μέλη της ομάδας σας – εσωτερικά και εξωτερικά. Επιπλέον, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ενσωματωμένες δυνατότητες ελέγχου αναθεωρήσεων και διαχείρισης εργασιών.
  • Μηχανική Μάθηση – Ενσωματωμένοι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης (AI) καθοδηγούν το σχεδιασμό σας με βάση τις προηγούμενες ολοκληρωμένες εργασίες σας. Όσο περισσότερο σχεδιάζετε  στο σύστημα, τόσο πιο έξυπνες γίνονται οι προτάσεις σας, αφού η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται συνεχώς και μαθαίνει από αυτά που έχετε κάνει σε προηγούμενα μοντέλα.
  • Ενσωμάτωση SOLIDWORKS® – Με βάση την εγκατάσταση, οι αλλαγές που κάνετε στο 3D Creator θα ενημερώνονται αυτόματα στο μοντέλο SOLIDWORKS 3D CAD—δεν απαιτούνται περίπλοκες, επιρρεπείς σε σφάλματα μεταφράσεις-μετατροπές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το 3D Creator και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να εργάζεστε πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά.

Αφήστε μια απάντηση