3D Creator: Η ελευθερία ενός ενιαίου περιβάλλοντος μοντελοποίησης

Ο ρόλος 3D Creator σάς επιτρέπει να επικεντρωθείτε στο σχεδιασμό αντί στην οργάνωση των αρχείων

Το 3D Creator είναι ένας 3D παραμετρικός μοντελοποιητής με ευέλικτες ροές εργασίας σχεδιασμού και μια συνεχής ανταλλαγή δεδομένων σχεδιασμού με το SOLIDWORKS.

Αυτό το ενιαίο περιβάλλον μοντελοποίησης σας απελευθερώνει από την απόφαση τι πρόκειται να είναι ένα εξάρτημα ή ένα συναρμολόγημα. Τα στοιχεία που ορίζετε μπορούν να τοποθετηθούν σε υπο-συναρμολογήματα (sub-assemblies), και αυτά τα υπο-συναρμολογήματα μπορούν εύκολα να διαλυθούν πίσω σε απλά εξαρτήματα.

Απλώς ξεκινήστε να δημιουργείτε τα χαρακτηριστικά εντολών που ορίζουν το σχεδιασμό χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την καλύτερη δομή συναρμολόγησης. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να επιλέξετε ποιες λειτουργίες θα αποτελούν ένα νέο εξάρτημα και να δημιουργήσετε μία από αυτές άμεσα.

xShape in the 3DExperience Platform
xShape in the 3DExperience Platform

Ο Βοηθός Σχεδίασης (Design Assistant) προβλέπει τι θα κάνετε και, αν είναι σωστό, απλώς πατάτε το κουμπί ΟΚ. διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε περισσότερες επιλογές ή να του δώσετε περισσότερες εισόδους και το προβλεπόμενο αποτέλεσμα θα βελτιωθεί.

Για παράδειγμα, αν επιλέξετε ένα άκρο σε fillet ή chamfer, το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης (artificial intelligence, AI) εξετάζει άλλες ακμές που είναι παρόμοιες ή συμμετρικές ή συγκρίσιμου μήκους ή σε κοντινή απόσταση και προβλέπει τι θα πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Ένα κλικ δίνει το πράσινο φως για το λογισμικό για να πάρει αυτόματα όλα τα παρόμοια άκρα.

Το μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο 3D Creator είναι μια σύνδεση στο internet και ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web. Τώρα μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι, το γραφείο ή τον δρόμο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ρόλο 3D Creator και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να εργάζεστε πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά.

Αφήστε μια απάντηση