3D Sculptor: Η λύση που βασίζεται στο cloud κάνει το σχεδιασμό επιφανειών διασκεδαστικό

Όλο και περισσότεροι μηχανολόγοι και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί καλούνται να αναπτύξουν την εμφάνιση και την αίσθηση ή την αισθητική των προϊόντων, μαζί με τον δομικό σχεδιασμό τους.

Το 3D Sculptor είναι ένας subdivision (Sub-D) ρόλος μοντελοποίησης που βασίζεται στον browser, και επιτρέπει την γρήγορη και αποτελεσματική δημιουργία των εργονομικών, και οργανικά διαμορφωμένων μοντέλων.

xShape Subdivision Modeling
xShape Subdivision Modeling

Η Sub-D μοντελοποίηση στο 3D Sculptor ξεκινά με μια σφαίρα, κύλινδρο, τόρος, ή άλλα σχήματα που ωθούνται και έλκονται στην επιθυμητή μορφή τους. Οι εικόνες και τα σκίτσα μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως πρότυπα για τη δημιουργία τρισδιάστατων επιφανειών.

Επειδή το 3D Sculptor είναι στην πλατφόρμα 3DEXEXPERIENCE®, είναι εύκολο να λάβετε άμεσο feedback από όλα τα μέλη της ομάδας για τα σχέδια σας.

Επιπλέον, μπορείτε να σχεδιάσετε και να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας είτε βρίσκεστε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο δρόμο, καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης και μια σύνδεση στο internet.

Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε πως το 3D Sculptor είναι ενσωματωμένο στο SOLIDWORKS® desktop, επομένως η μετακίνηση από το ένα στο άλλο είναι πολύ εύκολη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για να μάθετε περισσότερα για το 3D Sculptor και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να εργάζεστε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Αφήστε μια απάντηση