What’s New 3DEXPERIENCE Works Design Roles (Μέρος 2ο)

Οι δυνατότητες σχεδίασης και μηχανικής με βάση το πρόγραμμα περιήγησης του 3DEXPERIENCE® Works αναβαθμίστηκαν πρόσφατα με την νέα έκδοση R2021x FD06 στις 29 Μαΐου του 2021.

Όλες οι ενημερώσεις του portfolio ρόλων που βασίζεται στο cloud πραγματοποιούνται αυτόματα. Η ισχύς και η ευελιξία αυτών των εφαρμογών στην πλατφόρμα είναι σημαντικές και μπορούν να αποτελέσουν ουσιαστικό μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης των προϊόντων σας. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην ενημέρωση του Μαΐου 2021.

Λιγότερα κλικ και μετακίνηση του ποντικιού με το Rapid3D (Bελτιωμένο)

Η νέα λειτουργία Rapid3D καλεί την εντολή wall on edge από οποιοδήποτε άκρο στο επίπεδο του κέρσορα, γεγονός που μειώνει την κίνηση του ποντικιού και τα επαναλαμβανόμενα κλικ που μετακινούνται πίσω και εμπρός στη γραμμή ενεργειών (Action Bar). Επιπρόσθετα, αυτή η βελτίωση δίνει μια αίσθηση «ώθησης-έλξης» για τη δημιουργία των γεωμετριών τοιχωμάτων.

Εκσυγχρονίστε τη διαδικασία σχεδιασμού με τις νέες δυνατότητες του Rapid3D σύροντας το ποντίκι σας από τις ακμές ή από τα σκίτσα.

Εύκολη αναδιοργάνωση της δομής του συναρμολογήματος συναρμολόγησης με την επιλογή ” Dissolve ” (βελτιωμένο)

Έχετε ποτέ ξεκινήσει ένα νέο σχέδιο με πολλά εξαρτήματα και στην συνέχεια συνειδητοποιήσατε πως θα μπορούσατε να το είχατε σχεδιάσει με ένα; Οι μεγάλες αλλαγές και η ομαδοποίηση των εξαρτημάτων μπορεί να είναι δύσκολες για τα παραδοσιακά συστήματα CAD.

Το πρόβλημα είναι ότι συχνά δεν γνωρίζετε πόσα εξαρτήματα θα χρειαστούν εκ των προτέρων. Ωστόσο, σε ένα ενιαίο περιβάλλον μοντελοποίησης, μπορείτε να «διαχωρίσετε» πολλά εξαρτήματα σε ένα ή να γυρίσετε από το ένα εξάρτημα στο άλλο.

Η επιλογή ” Dissolve ” ουσιαστικά διασπά τα χαρακτηριστικά ενός εξαρτήματος και αφαιρεί το επιλεγμένο νέο εξάρτημα, μετακινώντας όλα του τα χαρακτηριστικά ή/και τα στοιχεία στο αρχικό στοιχείο. Επομένως, μια ομάδα χαρακτηριστικών που έχετε ορίσει για ένα εξάρτημα μπορούν τώρα να διαχωριστούν και να επαναχρησιμοποιηθούν αλλού ή απλώς να αναδιαμορφωθούν.

Επομένως, η επιλογή “Διαχωρισμός” επιτρέπει την πλήρη αναδιαμόρφωση των συναρμολογημάτων σας χωρίς απώλεια ακρίβειας. Αυξήστε την ευελιξία και τον έλεγχο της μοντελοποίησης με αυτήν την δυνατότητα.

Αφήστε μια απάντηση