Πόσο ανθεκτικό είναι το προϊόν σας;

Δοκιμάστε την αντοχή των προϊόντων σας με το 3DEXPERIENCE Works Simulation

Όταν σχεδιάζετε τα προϊόντα σας, το να γνωρίζετε ότι θα λειτουργήσουν είναι σημαντικό. Ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι να γνωρίζετε για πόσο καιρό ακόμα θα λειτουργήσουν. Πώς όμως μπορείτε να προσδιορίσετε την ανθεκτικότητα του προϊόντος σας;

Κανονικά απαιτούνται ημέρες, εβδομάδες, ή ακόμη και μήνες ελέγχου για να διασφαλιστεί ότι ένα εξάρτημα θα διαρκέσει τον επιθυμητό χρόνο. Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσατε να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής ενός εξαρτήματος μέσα σε λίγα λεπτά για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε κάνει την καλύτερη σχεδιαστική επιλογή; Τα νέα εργαλεία αντοχής στο 3DEXPERIENCE Works Simulation portfolio έρχονται για να σας προσφέρουν αυτές τις λύσεις.

Οι ρόλοι αντοχής (Durability roles) επιτρέπουν σε εσάς και σε ολόκληρη την ομάδα σας να λαμβάνετε έξυπνες σχεδιαστικές αποφάσεις συνδυάζοντας τα κορυφαία εργαλεία της αγοράς σε ένα ενιαίο περιβάλλον που βασίζεται στο cloud.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για να μάθετε πως μπορείτε να κάνετε δοκιμές και να λαμβάνετε αποφάσεις για τα σχέδια σας γρηγορότερα με το 3DEXPERIENCE Works Simulation.

Αφήστε μια απάντηση