What’s New 3DEXPERIENCE Works Design Roles (Μέρος 1ο)

Οι δυνατότητες σχεδίασης και μηχανικής με βάση το πρόγραμμα περιήγησης του 3DEXPERIENCE® Works ενημερώθηκαν πρόσφατα με την έκδοση R2021x FD06 στις 29 Μαΐου του 2021.

Όλες οι ενημερώσεις του portfolio ρόλων που βασίζεται στο cloud πραγματοποιούνται αυτόματα. Η ισχύς και η ευελιξία αυτών των εφαρμογών στην πλατφόρμα είναι σημαντικές και μπορούν να αποτελέσουν ουσιαστικό μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης των προϊόντων σας. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην ενημέρωση του Μαΐου 2021.

Σχεδιάστε καλύτερα μοντέλα με ρεαλιστικά υλικά και ρυθμίσεις εμφάνισης (Νέο)

Η εμφάνιση ενός μοντέλου επηρεάζει τόσο τον σχεδιαστή όσο και τον πελάτη. Με τις νέες ενημερώσεις του 3DEXPERIENCE μπορείτε να δώσετε με ευκολία μια νέα εμφάνιση στα μοντέλα σας και να τα κάνετε πιο ελκυστικά και πιο ρεαλιστικά.

Ο σχεδιασμός των εξαρτημάτων και των συναρμολογημάτων σας με υλικά ρεαλιστικής εμφάνιση σας δίνει την δυνατότητα να αναπαραστήσετε με ακρίβεια το τελικό προϊόν στην οθόνη σας. Αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε πριν προβείτε σε εσωτερικές ή εξωτερικές αναθεωρήσεις σχεδιασμού.

Ακόμα, θα εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας δείχνοντας τους πώς θα εμφανιστούν τα προϊόντα τους  αφού κατασκευαστούν, ενώ συγχρόνως αν θέλουν να κάνουν κάποια αλλαγή στο μοντέλο θα μπορεί να γίνει σε αυτό το στάδιο, πριν το τέλος της διαδικασίας.

Με τις νέες ενημερώσεις λοιπόν, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες νέες εμφανίσεις υλικού και να τις εφαρμόσετε στα μοντέλα σας όπως, ύφασμα, γυαλί, πλαστικό, μέταλλο, χρώμα, καουτσούκ, πέτρα, ξύλο, και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση