Πώς η διαθεσιμότητα και η ασφάλεια των ψηφιακών σας δεδομένων (Digital Continuity) μπορεί να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας

Ανακαλύψτε πώς η υιοθέτηση νέων εργαλείων ανάπτυξης υποστηρίζει την διαθεσιμότητα και ασφάλεια των ψηφιακών σας δεδομένων (Digital Continuity) και βελτιώνει τη συνεργασία μεταξύ της ομάδας σας

Η ταχύτητα και η ευελιξία με την οποία οι εταιρείες αναπτύσσουν νέα προϊόντα έχει σαφή αντίκτυπο στην ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία τους. Το να χάσετε την ημερομηνία κυκλοφορίας (launch date) του προϊόντος σας, γεγονός που συμβαίνει στο 45% των περιπτώσεων σύμφωνα με μια μελέτη της Tech-Clarity, μεταφράζεται σε λιγότερα κέρδη και πιθανώς ακόμη και σε χαμένους πελάτες. Η πραγματικότητα είναι πως οι απαιτήσεις του χρόνου διάθεσης ενός προϊόντος στην αγορά έχουν αυξηθεί και αυτό επιδεινώνει το πρόβλημα.

Πώς μπορούν οι κατασκευαστές να ανταποκριθούν σε αυτές τις προκλήσεις; Το eBook “How to Stop Missing Product Development Due Dates” , που βασίζεται σε μια πρόσφατη έρευνα της Tech-Clarity, περιγράφει τις καλύτερες πρακτικές των εταιρειών υψηλής απόδοσης και εξηγεί πώς όλες οι εταιρείες μπορούν να υιοθετήσουν τα εργαλεία και τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για να βγουν νέα προϊόντα στην αγορά πιο γρήγορα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ το eBook για να μάθετε:

  • Αν πρέπει να θέσετε σε προτεραιότητα την ατομική παραγωγικότητα ή την αποδοτικότητα των διαδικασιών
  • Τις βέλτιστες πρακτικές “κορυφαίων αποδόσεων” στην ανάπτυξη νέων προϊόντων (NPD)
  • Την σημασία ενός ψηφιακού νήματος σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης του προϊόντος
  • Πώς η κακή συνεργασία οδηγεί σε σημαντικές καθυστερήσεις του χρόνου εισαγωγής των προϊόντων στην αγορά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ EBOOK για να μάθετε πώς η διαθεσιμότητα και η ασφάλεια των ψηφιακών σας δεδομένων (Digital Continuity) μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ατομικής παραγωγικότητας και να βελτιώσει τη συνολική αποτελεσματικότητα της ανάπτυξης προϊόντων, ώστε να μην χάσετε ποτέ ξανά τις προθεσμίες σας.

Αφήστε μια απάντηση